Starity

Háromszoros Kiss and Tell

2010. augusztus 15. 21:09   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Három fiatal, mostanában óriási népszerűségnek örvendő énekesnek is van egy-egy dala, aminek Kiss and Tell a címe.

hirdetés
Háromszoros Kiss and Tell

Három énekes – egy a Disneytől, egy Kanadából, és hozzájuk egy lázadó. Mindannyiuk egyik albumán van egy-egy dal, ami hangzásra ugyan nem, de címre pontosan megegyezik. Vajon ez puszta véletlen?

Az egyik személy Selena Gomez, a Disney egyik legnagyobb sztárja. A Kiss & Tell című debütáló albuma – amely egyébként azóta aranylemez lett – 2009. szeptember 29-én jelent meg. 13 dal látható rajta, ezekből az egyik a Kiss and Tell. A dalt nem az énekesnő, hanem Ted Bruner, Trey Vittetoe és Gina Schock írta. Bár az album címe megegyezik a száméval, a két legnagyobb sláger a Falling Down és a Naturally.

A másik Kiss and Tellt Justin Bieber kanadai popénekes vette fel a stúdiójában. A második albumára, a My World 2.0-ra – ami 2010. március 23-án jelent meg – készült a dal.

Kesha Sebert is a – Selenához hasonlóan – debütáló, 2010. május 1-én megjelenő Animal című albumára rakta fel az ő dalát. Viszont ő lerövidítette a dalcímet, nem Kiss and Tell lett, hanem egyszerűen Kiss N Tell. Lukasz Gottwald, Max Martin, Johan Schuster és maga Ke$ha vette ki a részét a dalírásban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek