Starity

Telenovellasztárok, akik szépségkirálynők voltak II.

2013. július 21. 15:03   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikkünkben ismét olyan latin-amerikai színésznőket mutatunk be, akik szépségversenyen kezdték karrierjüket.

hirdetés
Telenovellasztárok, akik szépségkirálynők voltak II.

Ismét összegyűjtöttünk öt olyan egykori szépségkirálynőt, akiket később telenovellákban láthattunk viszont.

Elluz Peraza

A Bosszú álarcából és a Második esélyből ismert színésznő 1976 májusában Miss Guáricóként nyerte el a legszebb venezuelai nőnek járó koronát. A megtisztelő Miss Venezuela cím azonban nem sokáig volt az ővé, mivel 36 óra birtoklás után visszautasította házassága miatt, mely később zátonyra futott.

Elluz 1976-ban kapta első szerepét a Cumbres borrascosas ímű telenovellában, azt követően pedig folyamatosan kapott szerepajánlatokat. Legutolsó projektje a Mi Corazón Insiste... en Lola Volcán, azaz a Szalamandra címet viseli.

Patricia de Leon

A panamai szépség fejére 1995-ben került korona, mikor elnyerte a Miss Panama címet, azonban a nemzetközi versenyre már nem utazott ki. Később az Egyesült Államokban kötött ki, és 2000-ben megkapta első jelentősebb szerepét.

Első telenovella-szereplése a Perro amor volt, ahol Carlos Ponce, Ana Lucía Domínguez és Maritza Rodríguez mellett játszhatott, majd 2011-ben a nálunk is ismert Corazón apasionado (Csók és csata) című sorozatban alakította Carmen Rosát.

Norkys Batista

A venezuelai születésű Norkys Batista 1999-ben indult a Miss Venezuela versenyen, mely végén elnyerte a Miss Atlánticó Venezuela 2000 címet. A nemzetközi versenyen az ő fejére került a korona, így Norkys lett az első venezuelai győztes a Miss Atlánticó Internacional történelmében.

Színésznői pályafutása a Juana la virgen című telenovellában kezdődött, hazánkban olyan sorozatokból ismerhetjük mint A nők visszavágnak vagy az Édes, dundi Valentina.

Zuleyka Rivera

A szépségkirálynő mindössze 18 évesen, 2005 novemberében nyerte meg Miss Puerto Rico Universe címet, így ő képviselte országát a nemzetközi Miss Universe versenyen, ahol július 23-án Natalie Glebova az ő fejére tette a koronát.

Miután egy évvel később átadta címet a japán Riyo Morinak, megkapta első szerepét a Dame chocolate című sorozatban. 2011-ben Diana del Vallét alakította a hazánkban is ismert Aurora című telenovellában. Legutolsó sorozata a Rosario, melyben Lorena Rojas, Guy Ecker és Aarón Díaz mellett játszhat.

Livia Brito

A Marichuy – A szerelem diadala sztárja 2009-ben nyerte el a Reina Mundial del Banano Mexico címet, ezzel pedig lehetőséget kapott arra, hogy országát képviselje a nemzetközi versenyen, mely végén elnyerte a legfotogénebb és a legbarátságosabb versenyzőnek járó különdíjat, végül a harmadik helyen végzett. A győztes a venezuelai lány lett.

2011-ben debütált színésznőként a Marichuy – A szerelem diadalában, alakítását pedig is díjjal jutalmazták. Később több telenovellában is szerepet kapott, jelenleg pedig a No sé si cortarme las venas O dejármelas largas című mozifilmben játszik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek