Starity

Jessica Biel szívesen forgatna Timberlake-kel

2010. augusztus 15. 23:11   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű színésznő egy interjú során elárulta, szívesen lenne Justin Timberlake párja a mozivásznon is.

hirdetés
Jessica Biel szívesen forgatna Timberlake-kel

Egy pár napja megjelent interjúból megtudhattuk, hogy Jessica Biel kisasszonyt nem más, mint kedvese, Justin Timberlake inspirálja.  

„Kölcsönösen noszogatjuk egymást, persze más módszerekkel. Én próbálom rávenni Justint, hogy több sportos kalandban vegyen részt velem és jobban figyeljen a külsejére, mert mindkettőnk szakmájában alapvető követelmény a jó megjelenés. Ő viszont sokat beszélget velem a munkámról, együtt elemezgetjük, hogyan lehetne másképp, jobban csinálni, mert az a véleménye, erősebben kellene hinnem magamban, és nem ártana kreatívabbnak, ötletesebbnek lennem!”

Ezután az újságíró rákérdezett a színésznő terveire, sőt, arra is, hogy mit szólna egy közös produkcióhoz Justinnal: „Pillanatnyilag nincs ilyen tervünk. Bár mindketten szívesen énekelünk, számomra ez inkább csak hobbi. Megpróbálom normálisan élni az életem, és jelenleg csak arra koncentrálok, hogy igényes szerepeket kapjak minden féle érdekes filmben. De természetesen olyan lenne, mint egy valóra vált álom, ha együtt forgathatnék Justinnal” – mondta.

Jessicát faggatták még a Bad Teacher című vígjátékról is, amiben Justin egykori kedvesével Cameron Diazzal forgatott együtt, de ő csak ennyit mondott: „Egy keresett színész sok moziban szerepel – különféle emberekkel. Több hozzáfűznivalóm nincs.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek