Starity

Megjelent az első hivatalos előzetes a Vámpírnaplók új évadához

2013. július 21. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogy tavaly történt, úgy idén is a Comic-Conon mutatták be a sorozat ötödik évadának első képkockáit.

hirdetés
Megjelent az első hivatalos előzetes a Vámpírnaplók új évadához
Fotó: Justin Stephens/The CW

Most hétvégén tették tiszteletüket a Vámpírnaplók sztárjai a 2013-as Comic-Conon San Diegóban, név szerint Nina Dobrev, Ian Somerhalder, Paul Wesley, Candice Accola és Kat Graham mellett két készítő, Julie Plec és Caroline Dries volt jelen az interjúk hadán és a szokásos paneles kérdezz-feleleken.

Természetesen a rajongók legnagyobb bánatára nagy titkokat nem osztottak meg kedvenc vámpírjaink, de sok-sok érdekességet és apró hírmorzsát elárultak, így kiderült többek között, hogy Paul még színészkollegáinak sem mondhatta el, hogy ő lesz Silas, de Julie például tett egy megjegyzést, hogy rajta kívül valaki más is feltűnik a képben az ötödik évad főgonoszának címére pályázva, azonban részletesen megismerhetik majd a nézők Stefan hasonmásának történetét. Jeremy visszatérése viszont teljesen felforgatja majd a kisváros életét és mivel Elena és Caroline egyetemre mennek, Damon fog vigyázni a fiatalabbik Gilbertre, aki különös képességeinek hála sok időt fog együtt tölteni a halott Bonnie-val. De most már az is biztos, hogy ez a szezon lesz a Katherine-rajongóké, ugyanis ahogy azt már megírtuk, mindenki az újonnan halandóvá változott, zsarnokoskodó vámpírt akarja, aki az újdonsült szerelmespár (Elena és Damon) életéből is ki fogja venni a részét, így egy érdekes édes-hármasra lehet majd számítani.

De ami talán a legnagyobb sikert aratta a jelenlévő rajongók körében, az az 5 perces videó volt, melynek első perceiben összefoglalják Elena és Stefan kapcsolatát, majd ezt követi a „Delena” páros. Aztán természetesen az egyik legígéretesebbként számon tartott hasonmás-szál bemutatása következett, végül pedig néhány jelenet látható az október 10-én debütáló ötödik évadból, melyben Silas egy kicsit játszadozik Mystic Falls lakóival Stefannak kiadva magát, de pár másodperc erejéig feltűnik Caroline és Bonnie is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek