Starity

Amiről lemaradhattál: hírek a spanyol nyelvű sztárvilágból

2013. július 22. 16:04   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lucero az exéről énekel? Mit csinál Lola Ponce Olaszországban? Hogyan került Alejandro Sanz az Északi-sarkra? Olvass tovább, és megtudod!

hirdetés
Amiről lemaradhattál: hírek a spanyol nyelvű sztárvilágból

Adamari Lopez és Toni Costa kapcsolata egyre komolyabb

A Primera Hora beszámolója szerint Adamari Lopez azt tervezi, hogy a spanyolországi Valenciába utazik és meglátogatja a barátja, Toni Costa szüleit. Úgy tűnik, hogy a kapcsolatuk komolyabb fordulatot vett, hogy közelebbről is szeretné megismerni a jövendőbeli apósát és anyósát.
Adamari apja nem tartozik Toni rajongói közé, így reméljük, hogy a bájos sztár több szerencsével jár majd!

*

Olaszországban nyaral Aaron Díaz és Lola Ponce

Bárhová mennek, mindig stílusosan és divatosan festenek. Jelenleg egy olaszországi szigeten, Ischián pihennek hármasban, hiszen a kislányuk, Erin is velük élvezi a csodálatos természetet és a napsütést.

Elsősorban Aaron legújabb filmjének a promóciója miatt érkeztek, azonban miért is ne szakíthatnának egy kis időt a pihenésre is?

*

Exéről énekel Lucero?

Folynak a találgatások, vajon Lucero legutóbbi dala, a No Pudiste Amar Así az exbarátjáról, Mijaresről szól? Az énekesnő azonban a Hoy magazinban tagadja ezt a feltételezést:

„Mindenki azzal jön, vajon kinek szól ez a dal – de nem. Számomra a dalok mindig azokhoz szólnak, akik éppen hallgatják és én nekik éneklem. Nem az a fontos, hogy ki írta vagy hogy ki énekli. Ez csak egy egyszerű szerelmes dal, olyanok, mint amiket már korábban is énekeltem és azt hiszem, az emberek szeretni fogják.”

*

Alejandro Sanz az Északi-sarkon

Alejandro egy egész hetet tölt el a jeges vidéken, ugyanis a természetvédelem élharcosaival, a Greenpeace szervezet társaságában nagy célt tűzött ki maga elé.

Szeretnék felhívni a figyelmet és segítséget kérni, hogy együtt védjük meg az Északi-sarkot és élővilágát. Emellett megfigyeléseket is folytatnak, hogy bebizonyíthassák a globális felmelegedés hatását a bolygónkon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek