Starity

Tyler Blackburnt ismeretlen lánnyal kapták lencsevégre

2013. július 22. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik tényleg nincs köztük barátságnál több Ashley Bensonnal, ugyanis egy barna hajú lánnyal sétálgatott kézen fogva.

hirdetés
Tyler Blackburnt ismeretlen lánnyal kapták lencsevégre
Fotó: Eric McCandless/ ABC Family

2013 áprilisában kapott szárnyra az a pletyka, miszerint a Pretty Little Liars két sztárja, Ashley Benson és Tyler Blackburn a sorozaton kívül, a való életben is egy párt alkotnak, mivel kézen fogva és csókolózva is lekapták őket a Coachella fesztiválon és a közösségi portálokra feltöltött képek is erről tanúskodtak. A hónap elején viszont a szőke színésznő nevetségesnek titulálta ezeket a pletykákat és szemrebbenés nélkül letagadta kapcsolatukat, azonban Instagram-profilján továbbra is ékeskedtek az érdekesebbnél érdekesebb képek kettejükről.

Viszont most tényleg úgy tűnik, hogy a két színész között nincs több barátságnál, mivel Tylert szombat este kapták lencsevégre egy ismeretlen, barnahajú lánnyal, amint kézen fogva elhagyják a Chateau Marmont-ot. A fiatalok sejtelmesen mosolyogtak a paparazzóknak és bár még nem tudni milyen kapcsolat fűzi össze őket a kézfogás erősen arra a következtetésre ad okot, hogy bizony szerelem van a levegőben.

Fotó: Pacific Coast News

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek