Starity

Megjelent Alejandro Fernández és Christina Aguilera klipje

2013. július 23. 15:03   |   Szerző: MadHatter

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Debütált a hivatalos videoklip a Hoy Tengo Ganas De Ti című dalhoz, amit május óta tűkön ülve vártak a rajongók.

hirdetés
Megjelent Alejandro Fernández és Christina Aguilera klipje

Július 19-én az amerikai énekesnő, Christina Aguilera hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy a várva-várt kisfilm elkészült, ami egy sorozat, a La Tempestad főcímdalához, a Hoy Tengo Ganas De Ti-hez tartozik.

Májusban láthattunk egy képet is a forgatásról, ami azt is elárulta, hogy Christina visszanyerte gyönyörű alakját. A dalt először május 9-én, a sorozat premierje előtt négy nappal hallgathatták meg a rajongók, amit hatalmas örömmel fogadtak. Mindkét énekesnek jól áll a latin hangzás és igazodik stílusukhoz, így könnyedén slágerré vált a spanyol nyelvű zeneszám – alig egy hét leforgása alatt csaknem 17 országban érte el az első helyet az iTunes-on, platinalemez lett Mexikóban, digitálisan pedig 65 ezer példány talált gazdára.

A dal Alejandro Fernández albumán kapott helyet: „Ez az album egy klasszikus, számomra egy drágakő. Időigényes volt, de a jó munkához idő kell. Christinának csodálatos hangja van, aranyos, viszont nagyon erőteljes és tele van érzelemmel. Nagyon boldog és büszke vagyok az eredmény miatt” – mondta Alejandro. A klip tükrözi a latinos stílust, amit a duett és szappanopera is képvisel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek