Starity

Kormos Anett is otthagyta a Dumaszínházat

2013. július 23. 18:06   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Drasztikusan fogy a Dumaszínháznál dolgozó humoristák száma. Év elején Bödőcs Tibor, azután nemrégiben Trabarna, illetve Rekop György távozott a társulattól. Most azonban kiderült, hogy Kormos Anett is kilépett.

hirdetés
Kormos Anett is otthagyta a Dumaszínházat
Fotó: nol.hu

Még csak pár napja derült ki, hogy nemcsak Bödőcs Tibor döntött úgy, hogy otthagyja Dumaszínházat, a „csapathoz” csatlakozott a Trabarna néven ismert Lorán Barnabás, illetve Rekop György is. Nemrégiben derült fény arra, hogy Kormos Anett is végső búcsút intett a társulatnak, de jóval Trabarna és Rekop György előtt.

A nézőknek feltűnt, hogy Anett már nem is szerepel a Dumaszínháznál és anno megindultak a találgatások, hogy vajon kilépett-e a Dumaszínházból avagy sem, de nemrég maga az egyetlen női tag erősítette meg.

„Körülbelül fél éve, Bödőcs után másodikként hagytam ott a Dumaszínházat” – nyilatkozta a Blikknek. Döntésének az okára nem kívánt kitérni, mivel úgy vélte, hogy ez nem hírértékű.

A Dumaszínháznál nagyon különleges tagnak számított Kormos Anett, ugyanis ő volt az egyetlen női humorista a társulatnál. De akkor miért ment el? Valóban annyira rossz a helyzet a csapatnál, mint ahogy azt mondják?

Kicsivel Trabarna és Rekop György távozása után kiderült, hogy egyre nagyobb a feszültség a humoristák közt, ugyanis a társulatvezető Litkai Gergely dönt arról, hogy kinek ad fellépéseket és kinek nem és ezáltal nem sikerül neki megtartani a rendes egyensúlyt. Litkai Gergely sosem rejtette véka alá, hogy fő célja, hogy egy sokkal kisebb társulatot teremthessen meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek