Starity

Cobie Smulders csatlakozik az Agents of S.H.I.E.L.D.-hez

2013. július 23. 15:03   |   Szerző: Dicci

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hivatalos megerősítések szerint az ABC csatorna és a Marvel TV közös produkciójában ismét a Bosszúállókban látott Maria Hill bőrébe bújik.

hirdetés
Cobie Smulders csatlakozik az Agents of S.H.I.E.L.D.-hez

Ugyan az Így jártam anyátokkal 9. és egyben az utolsó évada ősszel érkezik, így a végéhez közeledik, a 31 éves színésznő karrierje felfelé ível, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy szerepet kapott az Agents of S.H.I.E.L.D. című sorozatban.

Az előbb említett széria miatt eleinte csak szórványosan lesz majd látható a produkcióban, de igyekeznek neki minél több szerepet biztosítani, így időről időre fel fog tűnni. A rendező, Joss Whedon ragaszkodott Cobie-hoz és hozzátette, nagyon tetszik neki az ő hűvös, parancsoló hangneme és a száraz humor, amit Clark Gregg-gel a főszerepben tökéletesen összhangra visznek a vásznon.

Cobie a közeljövőben valószínűleg négy filmben is látható lesz, köztük az Amerika kapitány: A tél katonájában, illetve az Elpuskázva című komédiában, ahol Britt Robertsonnal, Chris Pratt-tel és Vince Vaughnnal játszik együtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek