Starity

Lisa Kudrow nem akar régi szerepébe bújni

2013. július 24. 18:06   |   Szerző: Dicci

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lisa Kudrow nem akarja tudni, mi történik a Jóbarátok Phoebe Buffay-jével, valamint túl öregnek is érzi magát egy újbóli összeálláshoz.

hirdetés
Lisa Kudrow nem akar régi szerepébe bújni

Lisát a napokban faggatták ki arról, mit szólna a folytatáshoz, hasonlóan az Amerikai Pitéhez, azonban ő teljesen elzárkózott. Mint mondta, nem érdekli, mi lett azóta Phoebe-vel, annyira más lenne őket felelősségteljes szülőként látni 10 év elteltével. Viszont, ha mindenki vállalná és nemcsak ők hatan, hanem David Crane és Marta Kaufman is, akik létrehozták a show-t, lehet, hogy elgondolkozna rajta.

Kudrow reagált Matt LeBlanc nyilatkozatára, aki szintén elmondta, hogy nem akarja a régi Joey-t látni, hiszen mindenki gondolatában másféle befejezés született meg, így aztán bármit is csinálnának, nem biztos, hogy jól reagálna rá a közönség. Néhány esetben jól sülhet el a dolog, de a legtöbbje rosszul végződik. A színész is azon az állásponton van, hadd legyen meg mindenki fejében egy saját befejezés.

A Jóbarátok híre időről időre mindig szárnyra kap, ez így volt idén áprilisban is, de a főszereplők megerősítették, hogy az információk tévesek.
Lisa hozzátette, hogy ami anno működött, nem biztos, hogy ma is helyt állna.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek