Starity

Lady Gaga meztelenül pózol a V címlapján

2013. július 23. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén fog megjelenni az énekesnő legújabb, harmadik albuma, az Artpop, amihez már most elkezdték a promóciós képek készítését. Az egyik ilyen shooton pucéran szerepel az anyaszörny.

hirdetés
Lady Gaga meztelenül pózol a V címlapján

Idén nagy csend honolt Lady Gaga háza táján. Mindenki tudja, hogy hamarosan megjelenik az énekesnő harmadik studióalbuma, ami az Artpop címet kapta. Egészen pontosan november 11-ére datálták a megjelenését. A korongon olyanokkal fog közreműködni, mint Azealia Banks és Lana Del Rey. Valószínűleg újabb sikeres lemezt tudhat majd magáénak, de ne szaladjunk ennyire előre.

Az elmúlt hetekben megjelentek az első promóciós fotók az albumhoz. A fényképek Inez és Vinoodh kameráinak köszönhetőek. Az eddig megjelent képeken a Lady smink nélkül pózol, szőkésbarna, göndör fürtökkel, mindössze egy kis alapozót visel, ezt leszámítva semmi – a szó szoros értelmében.

A V Magazin le is csapott a shootokra. A hamarosan megjelenő újság címlapjára Gagát tették, amint egy szál hajkoronában ücsörög. Hogy ki mit szól hozzá, azt sejteni lehet, bár az énekesnő rajongói valószínűleg örülnek kedvencük felbukkanásának.


Fotó: Inez and Vinoodh

Az énekesnő egyébként a napokban egy chicagói tetoválószalonban járt, de úgy fest, tetkó helyett inkább egy szeptumot rakatott az orrába.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek