Starity

Magyar felmenőkkel büszkélkedik Jamaica szépségkirálynője

2013. július 24. 13:01   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Július 21-én megválasztották a legszebb jamaicai hölgyet. A győztes, Gina Hargitay ereiben magyar vér is csörgedezik.

hirdetés
Magyar felmenőkkel büszkélkedik Jamaica szépségkirálynője

Július 21-én egy magyar származású lányra került a korona a Miss World Jamaica szépségversenyen. A lány Rákosi Annamária egyik vetélytársa lesz a nemzetközi döntőn, melyet szeptember 28-án rendeznek meg Indonéziában.

Annamária a Blikknek mesélte el, hogy nem érez félelmet magyar származású vetélytársa iránt, és reméli, hogy össze tudnak majd barátkozni. „Nagyon örülök, hogy nem egyedüli magyar leszek a versenyen. A napokban fel is keresem, remélem, már ismerősként köszönthetem szeptemberben” – nyilatkozta a szépségkirálynő.

Miss World Jamaica, azaz Gina Hargitay édesapja Magyarországon nőtt fel, és sokat mesélt lányának az európai őseikről. A tizennyolc éves lány számtalan helyen járt már Európában, Londonban is tanult, ahol több nyelvet is elsajátított.

Gina számos jótékonysági eseményen is részt vett már, és szerinte a legfontosabb nem a szépség, hanem megtalálni célunkat a világban. Fel szeretné például hívni a bántalmazott és a hátrányos helyzetű gyermekekre a figyelmet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek