Starity

Sacha Baron Cohen visszalépett Freddie Mercury szerepétől

2013. július 24. 13:01   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Számtalan Queen-rajongó úgy gondolta, hogy Sacha Baron Cohen a tökéletes választás Freddie Mercury szerepére a legendás énekesről szóló életrajzi filmben, de nagyot fognak csalódni, ugyanis a színész otthagyta a készülő projektet.

hirdetés
Sacha Baron Cohen visszalépett Freddie Mercury szerepétől

A Bruno sztárja állítólag kreatív különbségekre hagyatkozva távozott, amelyeket nem tudott megoldani a Queen életben levő zenészeivel, Brian Mayjel, John Deaconnal és Roger Taylorral, akiknek nemcsak a forgatókönyvbe, hanem a rendezésbe is van beleszólásuk – és akik korábban repestek az örömtől, hogy Cohen elvállalta a főszerepet.

A Deadline értesülései szerint a négy férfi nem tudott megegyezésre jutni, mire összpontosítson a film. Cohen állítólag a lehető legnyíltabban akarta bemutatni a homoszexuális legenda életét, Mercury zenésztársai azonban egy barátságosabb, kevésbé feltáró stílusra gondoltak.

A film eredeti ötlete az volt, hogy a Queen 1970-es évekbeli megalakulásától kezdve mutatja be az énekes életét, egészen az emlékezetes 1985-ös Live Aid segélykoncerten való fellépésükig.

Az alkotást eredetileg 2014-ben mutatták volna be, a főszereplő kilépése miatt azonban a sorsa bizonytalanná vált.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek