Starity

Nyaralással lepte meg családját Radics Gigi

2013. július 24. 12:12   |   Szerző: Stay Strong Bogi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Megasztár győztese egy kis nyári kiruccanással köszönte meg családjának, hogy támogatják és szeretik őt.

hirdetés
Nyaralással lepte meg családját Radics Gigi
Fotó: Facebook

Radics Giginek, a Megasztár tavalyi győztesének sűrű napjai vannak. Napról napra fellépésekre jár, tanulnia kell és nemrég még Prágába is kiutazott, hogy egy szimfonikus zenekarral gyakoroljon. Most viszont szakított időt egy kis pihenésre: a családját egy egerszalóki nyaralással lepte meg, hogy megköszönje nekik, hogy ennyit támogatják, és hogy felköltöztek vele Salgótarjánból Budapestre.

A szálloda választásának különleges oka van, hiszen Gigi kedvenc meséje az Aladdin, és a szálloda hasonló stílusban épült.

A tehetséges fiatal énekesnő és anyukája egy kis meglepetéssel készültek Gigi apukájának és bátyjának. „Szövetkeztem anyuval, és a helyi séf segítségével készítünk valami finomat a fiúknak” – mesélte Gigi a Blikknek, majd hozzátette, hogy este egy arcmasszázson vett részt, ami annyira kényeztető és annyira pihentető volt, hogy még be is aludt.


Fotó forrása: Blikk

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek