Starity

Rajzfilmsorozatokban szerepelnek a Trónok harca sztárjai

2013. július 24. 19:07   |   Szerző: VictoryS.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Népszerű rajzfilmsorozatok szinkronvendégei lesznek a Trónok harca kedvelt szereplői: Peter Dinklage biztosan és talán Emilia Clarke is.

hirdetés
Rajzfilmsorozatokban szerepelnek a Trónok harca sztárjai

Elsőre nem túl sok közös dolgot fedezhetünk fel a népszerű rajzfilmsorozat, a Family Guy és a manapság szintén nagy sikernek örvendő Trónok harca között. Aki a két sorozatot összefűzi, nem más, mint Peter Dinklage.

A nemrégiben megrendezett San Diegó-i Comic-Conon kiderült, Peter vendégszinkronszínészként fog szerepelni a Family Guy következő évadában. Felröppent a hír, hogy kolléganője, Emilia Clarke, aki Daenerys Targaryent alakítja a Trónok harcában, követi őt, de mint később kiderült, ő a Futuramában kaphat epizódszerepet.

A Tyrion Lannistert alakító színészen kívül még olyan sztárok csatlakoznak a Family Guy legújabb évadához, mint Liam Neeson, Ashton Kutcher, Jeff Daniels és a Total szívás sorozat főszereplője, Bryan Cranston.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek