Starity

Fogkrémet reklámoz Shakira

2013. július 24. 22:10   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Shakira lett az Oral-B legújabb termékének az arca, méghozzá nemzetközi szinten.

hirdetés
Fogkrémet reklámoz Shakira

Az Oral-B Crest 3D White fogkrémet Shakira fogja reklámozni. Az új termék még fehérebb fogakat ígér, ezért a cég marketingigazgatója úgy látta jónak, hogy egy nemzetközileg elismert sztárnak kell reklámoznia.

„Izgatottan várjuk, hogy Shakira az egész világon reklámozza a 3 dimenziós fehér mosolyt. Ő egy díjnyertes sztár, akit a The Voice-ból is ismerhetünk, emellett pedig emberbarát, gyönyörű és egyben anya. Shakira testesíti meg a többdimenziós nőt, méghozzá egy ragyogó mosollyal az arcán. Nagyon örülünk, hogy egy ilyen szép és erős kaliberű nő képviselheti a márkát, mint Shakira” – nyilatkozta Stephen Squire, a marketingigazgató.

Persze nemcsak a cég örül a közös munkának, hanem Shakira is, ő ugyanis úgy gondolja, hogy a mosoly egy fontos eszköz az ember életében.

„Izgatott vagyok, hogy egy 3D-s fehér mosolyt reklámozhatok, hiszen úgy vélem, a mosoly az egyik legfontosabb eszköz egy ember életében. Ez egy ikonikus márka és tudom, hogy velem fognak dolgozni azon, hogy segítsünk a gyerekeknek Kolumbiában a Barefoot Foundation alapítvánnyal” – mondta a jelenleg új stúdióalbumán dolgozó énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek