Starity

Megjelent az első fotó Beth Ditto esküvőjéről

2013. július 25. 10:10   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Noha a Gossip énekesnője áprilisban esküdött örök hűséget a barátnőjének, csupán most erősítette meg hivatalosan is a hírt.

hirdetés
Megjelent az első fotó Beth Ditto esküvőjéről

Beth Ditto és egykori assziszense, Kristin Ogata még áprilisban tartották az esküvőjüket, de a zenekar csak július 23-án örvendeztette meg a rajongókat egy fotóval, amelyen az ifjú pár látható és amelyet a hivatalos Facebook-oldalukra töltöttek fel.

„Végre, most, hogy hazatértünk és felépültünk a sok csodálatos dologból és volt egy kis időnk sütkérezni a lemenő nap sugaraiban, izgatottan mutatunk meg nektek egy vagy két képet Beth és Kristin esküvőjéről! Sok-sok szeretet és köszönet minden családtagunknak és barátunknak, akik velünk ünnepeltek! És hatalmas köszönet Jean Paul Gaultier-nek az álomruháért!”

Ugyanis a legendás divattervező készítette el az énekesnő hófehér menyasszonyi ruháját. Nem sokkal a Gossip Facebook-bejegyzése után, Gaultier ezt csiripelte a Twitter-oldalán.

„Gratulálok az ifjú párnak! A legjobbakat Bethnek és Kristinnek! Szeretettel, JPG”.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek