Starity

Októberben jelenik meg Joe Odagiri új filmje

2013. július 25. 18:06   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Junji Sakamoto által rendezett dráma, ami a Jinrui shikin címet kapta, október 19-én kerül a mozikba.

hirdetés
Októberben jelenik meg Joe Odagiri új filmje

Eredetileg 2014-re tervezték a megjelenését, viszont már idén láthatja a közönség  Joe Odagiri új filmjét, mely a Jinrui shikin, angolul Human Trust címet kapta. A filmet Junji Sakamoto rendezte és írta, aki 2012-ben elnyerte a Legjobb rendezőnek járó díjat az Osaka Cinema Fesztiválon.

A film egyik főszereplőjét, Koichi Sato fogja megszernélyesíteni. Karekterétől mindenki azt hiszi, hogy egy pénzügyi közvetítő, de valójában szélhámos. Egyszer felkeresi őt két ember, akik azt kérik tőle, hogy lopja el azt a nagy mennyiségű aranyat és számos értékes dolgot, ami a II. világháború után lett elrejtve egy japán bank alagsorában. A férfi belemegy az üzletbe annak reményében, hogy nagy jutalom üti a markát, de később azt kezdi el gyanítani, hogy át akarják veni.

A filmet Oroszországban, Thaiföldön, Japánban és Egyesült Államokban forgatták, és olyan színészek kaptak még szerepet benne, mint Shingo Katori, Mirai Moriyama, Arisa Mizuki vagy Vincent Gallo.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek