Starity

Bella Thorne két új filmben kapott főszerepet

2013. július 25. 14:02   |   Szerző: Fannii98

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal színész- és énekesnő ismét két főszerepben fog feltűnni – a Home Invasion és a Creve Coeur címre hallgató produkciók szereplőgárdájához csatlakozott.

hirdetés
Bella Thorne két új filmben kapott főszerepet

Bella Thorne a jelenleg is forgatások alatt lévő Blended mozifilmben szerepel, emellett a Rómeó és Júlia-feldolgozásban és a CoExistence-ben főszerepet kapott, még idén tervezi kiadni az első debütáló számát, és egy könyvsorozatot is ír, Autumn Falls néven, amit 2014 tavaszán adnak ki, elmondása szerint. Most pedig ismét bizonyíthatja a tehetségét.

Július 23-án Kimberly McCullough köszöntötte a Twitteren a 15 éves lányt a Creve Coeur című film stábjában: „Üdvözöljük a csapatunkban az erős hölgyek között Bellát! Nagyon szeretünk téged – majd később hozzátette: Izgatottan jelentjük be, a Disney-csillag, Bella Thorne csatlakozik hozzánk, hogy eljátssza Alex főszerepét a Creve Coeurben.”

A hivatalos oldalon elárultak még néhány információt a filmről: Alex Lawry vad, fiatal és álmodozó, aki küzd, hogy megtalálja a szépséget és a romantikát egy kisvárosban, Missouriban.

A Home Invasionről pedig a Deadline számolt be: Sean Carter thillerjében egy családot bebörtönöznek a behatolók, akik élet-halál játékot játszanak, amelyben a titokzatos szabályok akkor válnak világossá, mikor az éjszaka kibontakozik. Thorne fogja játszani Jamie-t, aki egy csalódott tinédzser és erősen őrzi a személyes titkát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek