Starity

Megjelent az Asking Alexandria vadonatúj klipje

2013. július 25. 14:02   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Asking Alexandria elkészítette a legújabb videoklipjét, amelyet a The Death of Me című dalukhoz forgattak.

hirdetés
Megjelent az Asking Alexandria vadonatúj klipje

A 2011-es Reckless and Relentless című sikerlemezük után visszatért a brit metalcore banda, és augusztus 6-án világszerte kapható lesz a következő albumuk, amely a From Death To Destiny címet viseli. A kritikusok szerint a banda eltávolodott a korábbi scremo-énekstílustól és közelebb kerültek a hagyományos rock 'n' rollhoz.

Az album nagy részét Indianában rögzítették, az ének- és gitárrészeket azonban Kaliforniában. Ben Bruce, a banda gitárosa elmondta, hogy hosszú időbe telt a lemez elkészítése, de ennek nem a lustaság volt az oka, hanem mert tökéletes munkát akartak kiadni a kezükből.

Ízelítőként bemutatásra került az első kislemezhez, a március 28-án már megjelent, The Death of Me-hez készült videoklip. A félmeztelen táncosnőket és az énekes, Danny Worsnop gyerekkori énjét bemutató videoklipet Frankie Nasso rendezte, aki egyben a dal egyik írója és producere is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek