Starity

Little Mix: „A következő albumunk érett lesz”

2013. július 26. 11:11   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit lánycsapat, a Little Mix tagjai úgy döntöttek, hogy a következő lemezükön új irányt vesznek és érettebb hangzásra törekednek.

hirdetés
Little Mix: „A következő albumunk érett lesz”

A Change Your Life slágerének előadói – Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock és Jade Thirlwall – elhatározták, hogy felnőttesebb dalokat fognak készíteni.

Leigh-Anne elmondta a Capital FM-en: „Olyan klasszul szórakozunk a stúdióban. Azt hiszem, a következő albumunknál egy kicsit érettebb hangzásra akarunk törekedni.”

A lányok – akik 2011-ben lettek ismertek, miután megnyerték az X Factort – megígérték, hogy az új albumuk a tavaly nyáron a toplisták első helyén nyitott Wings című kislemezük stílusát fogja követni, mert szeretnék megtartani ugyanezt a fülbemászó hangzást, amivel mindenkit elbűvöltek.

Jessy hozzátette: „Elmondhatom, hogy ez lesz a Wings 2.”

A lánycsapat a tavalyi évet 1,2 millió font nyereséggel zárta és valószínűleg ebben az évben még többet fognak keresni, köszönhetően az albumuknak és a DNA turnéjuknak.

Egy, a lányokhoz közeli forrás így nyilatkozott korábban: „A lányok nem költekeznek – mindig dolgoznak, a legtöbb ruhájukat ingyen kapják, a klubokban pedig ingyen italokkal ajándékozzák meg őket. Így még többet meg tudnak takarítani a jókora vagyonukból.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek