Starity

Lady Gaga fellép az MTV Video Music Awardson

2013. július 26. 12:12   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Örülhetnek a szörnyecskék: Lady Gaga szerepelni fog a jövő hónapban megrendezésre kerülő MTV Video Music Awardson.

hirdetés
Lady Gaga fellép az MTV Video Music Awardson

Az amerikai énekesnő a februári csípőműtétje óta az egyik legelső fellépését adja majd, egyúttal bemutatja a vadonatúj kislemezét, amikor augusztus 25-én megjelenik a brooklyni Barclays Center színpadán.

A többi fellépő névsorát csak később jelentik be, de annyit már tudni lehet, hogy Justin Timberlake, a Macklemore és Ryan Lewis vezeti a jelöltek listáját – hat jelöléssel. Bruno Mars négy jelölést kapott, a Thirty Seconds to Mars, Robin Thicke, Miley Cyrus és Pink pedig hármat.

A 27 éves Lady Gaga november 11-én adja ki legújabb albumát, amely az ARTPOP címet viseli. A sztár kerülte a nyilvánosságot, amióta kénytelen volt lemondani a Born This Way Ball világ körüli turnéját és alávetni magát egy csípőműtétnek. Nemrég elárulta, hogy az új albuma felfedi a múltjának fájdalmait és azokat a pillanatokat, amikor átnyújtotta az első kislemezét a lemezcégének.

A weboldalán, a LittleMonsters.com-on így írt: „Ijesztő dolog újra átélni azokat a dolgokat, a fájdalmat a múltadban. De mindössze, amit találtam, nyers szenvedély volt, mintha belül elpusztultam volna. De készen állok a harcra. Indítsuk a zenét.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek