Starity

Lady Gaga: meztelen promókép az ARTPOP-hoz

2013. július 27. 15:03   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszas kihagyás után az extravagáns amerikai énekesnő ismét hallatott magáról – és ezúttal sem okozott csalódást a megjelenésével.

hirdetés
Lady Gaga: meztelen promókép az ARTPOP-hoz

Lady Gaga nem lustálkodik. Februári csípőműtéte óta eltűnt a nyilvánosság elől, ennek ellenére kemény munkával töltötte napjait, amelynek gyümölcse most kezd beérni.

Hamarosan fellép az MTV Video Music Awards díjátadó gáláján, hogy egyúttal népszerűsítse legújabb lemezét, amely az ARTPOP címet viseli és november 11-én kerül a boltokba. (Szeptember elsejétől már előrendelhető.) Ezt megelőzően az első kislemez is piacra kerül, augusztus 19-én, hogy előkészítse a terepet a várva várt album előtt.

Most pedig Mother Monster újabb csemegével kedveskedett hatalmas rajongótáborának: a Twitteren keresztül megosztotta a világgal az ARTPOP promóciós képét. Az énekesnő hű maradt magához, amint mezítelenül üldögél egy különféle mechanikus elemekből összerakott fotelben.

A kép mellé csatolt egy üzenetet is: „Az első kislemez az Artpopról augusztus 19-én jön! 24 nap.”

Egy új videoklip is felkerült az internetre, amelyen Gaga látható, amint megkapja az orrpiercingjét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek