Starity

Jövő nyáron érkezik Tom Cruise legújabb filmje

2013. július 27. 13:01   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tom Cruise az egyik legfelkapottabb színész mostanság, a Feledés és a Jack Reacher akció-sci-fik után újabb science-fiction mozit forgatott.

hirdetés
Jövő nyáron érkezik Tom Cruise legújabb filmje

Már készül a Mission Impossible ötödik része, ami várhatóan 2015-ben jelenik meg, ám a rajongóknak semmi okuk az aggodalomra, kedvenc akcióhősünk máris nekilátott legújabb filmjének, amit a mozik jövő nyáron mutatnak be.

Tom Cruise az Edge of Tomorrow című, igencsak érdekesnek ígérkező sci-fi főszereplője lesz, amelyet már az idei Comic-Conon is beharangoztak.

A filmben Cruise-on kívül szerepet kapott még Emily Blunt brit színésznő, valamint Jonas Armstrong ír származású színész, akit legtöbben Robin Hoodként ismernek.

A film eddig All You Need is Kill címen futott több filmadatbázisban. Az Egyesült Államokban június 14-én mutatják be, az Egyesült Királyságban pedig két héttel hamarabb, azaz május 30-án tekinthetik meg a rajongók. Németországban egy nappal korábban, május 29-én kezdik el vetíteni a mozik, magyar premierről egyelőre nincs információnk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek