Starity

Taylor Swift nem szerepel a This is Usban

2013. július 27. 19:07   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Swift nem fog feltűnni a One Direction-fiúk életrajzi filmjében, hiszen az énekesnő és Harry Styles már a forgatások előtt szakítottak.

hirdetés
Taylor Swift nem szerepel a This is Usban

A 23 éves country-pop énekesnő nem fog megjelenni a This is Us elnevezésű, dokumentum jellegű filmben, ugyanis ő és a One Direction szívtiprója, Harry Styles már a forgatások előtt szakítottak. Ugyan korábban egyes pletykák szerint nagy az esély arra, hogy közösen forgatott videók helyet kapjanak a projektben, erre mégsem fog sor kerülni.

A film rendezője, Morgan Spurlock a következőket mondta a Teen Vouge-nak: „Olyan dolgokat olvastam, amik egyáltalán nem voltak igazak, egyesek szerint Taylor azért nem fog a filmben szerepelni, mert Harry rakta ki őt, de ez nem igaz, hiszen ők ketten még a forgatások előtt véget vetettek kapcsolatuknak.”

A producer Ben Winstone elmondta, hogy a filmben nem fog helyet kapni Harry és Taylor románca, hiszen úgy gondolja, hogy a valódi életük fontosabb, mint a fikció: „A filmben a fiúk valódi életüket szeretnék bemutatni, és nem azt, amiről nap mint nap írnak a médiában. Én és Morgan, valamint az egész csapat olyan munkát végeztünk, ami a fiúk eddigi sikereiket és bukásukat mutatja be, azt, amin keresztülmentek együtt.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek