Starity

Újabb Disney-film van készülőben

2013. július 28. 13:01   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jövőre érkezik a Disney új filmje, mely a Cloud 9 címet viseli és a Liv and Maddie sztárja, Dove Cameron a főszereplője.

hirdetés
Újabb Disney-film van készülőben

A Teen Beach Movie után jön a Disney következő eredeti filmje, a Cloud 9, mely eltér a csatorna eddigi filmjeitől, ugyanis lesz benne akció is a megszokott dráma és romantika mellett. A film 2014-re lesz várható, a főszereplőt pedig nem más játssza, mint a manapság egyre felkapottabb és egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Dove Cameron, akinek a Disney most indította el a Liv & Maddie című sorozatát.

A Cloud 9 Kayla (Dove Cameron) életét követi nyomon, aki egy nagyszerű snowboardos, de hirtelen kikerült a csapatából, így új edzőt keresett, Will-t, aki korábban egy snowboard-világbajnok volt, azonban egy internetes videó kettétörte karrierjét. Ennek következtében Kayla Willel kezd edzeni és, hogy valóra váljon a lány álma, kialakít egy olyan edzéstervet, mely által kijuthat a professzionális versenyre, de időközben Kaylának ügyeskednie kell abban, hogy segítse legyőzni Willnek legnagyobb akadályát: az önbizalomhiányát.

A rendezői székbe olyan híresség ül, mint Ashley Tisdale és a snowboard bajnok Shaun White. A főszereplő Dove Cameron (Kayla), a férfi főszereplőt Luke Benward (Csaj kontra szörny) alakítja. A filmben emellett feltűnik még Kiersey Clemons, Mike Mannig (Hawaii Five-O), Patrick Fabian, Amy Farringhton, Dillon Lane (Bucket & Skinner's) és Jeffrey Nordling.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek