Starity

Johnny Depp abba akarja hagyni a színészetet

2013. július 28. 10:10   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A BBC Breakfast műsorában a hollywoodi filmsztár elárulta, hogy nagyon közel jár ahhoz, hogy végleg feladja a színészkedést.

hirdetés
Johnny Depp abba akarja hagyni a színészetet

Az ötvenéves Depp úgy érzi, hogy az elmúlt években túlságosan sokat dolgozott, teljesen a filmezésnek szentelte magát és most szeretne lelassítani, pihenni.

Júniusban a Rolling Stone magazinnak adott interjújában még csak célzott erre a tervére, amikor azt mondta: „Nem mondhatom, hogy a következő tíz évben is ezt akarom csinálni.” Most azonban őszintén és egyenesen nyilatkozott erről:

„Egy bizonyos ponton túl elkezdesz gondolkozni és ha összeadod a dialógusokat és rájössz, hogy az általad kiejtett szavak többsége egy filmszerephez és nem a magánéletedhez kapcsolódik – ez egy őrült dolog egy emberi lény számára. Nem mondom, hogy bármelyik pillanatban abba tudnám hagyni [a színészetet], de nagyon közel állok hozzá.”

Ez az első alkalom, hogy Depp beismerte, hogy a színészi karrierje a vége felé közeledik. Azt azonban nyilvánvalóvá tette, hogy hajlandó leforgatni az Alíz Csodaországban második részét és egy ötödik Karib-tenger kalózai-filmet.

Úgy tűnik, hogy a színész próbálja felkészíteni hatalmas rajongótáborát arra, hogy néhány éven belül a gitározásnak és a borkészítésnek fogja szentelni az idejét – és nem a filmezésnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek