Starity

Selena Gomez: „Az indiai kultúra gyönyörű”

2013. július 28. 16:04   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal tehetség nemrég adott interjújában beszámolt arról, hogyan érezte magát Indiában, és milyennek találja a hindu kultúrát.

hirdetés
Selena Gomez: „Az indiai kultúra gyönyörű”

Selena a Dream Out Land kollekció New York-i reklámozása során az Us Weeklynek mesélt születésnapjáról és arról, hogyan hatott rá az indiai kultúra, mind zeneileg, mind önmagára. Kifejtette, hogy a hindu kultúra inspiráló volt a számára.

„A fodrászom és a sminkesem nagyon sokat tud a kultúrájukról – körbeutazták Indiát, rávettek, hogy különböző könyveket elolvassak erről. Nekem is volt szerencsém utazgatni, nagyon élvezetes volt felfedezni új dolgokat teljesen más szemszögből, és ez a kultúra nagyon gyönyörű.”

Nemrég Selena Gomez feldühítette a hindukat, ugyanis az MTV Movie Awardson viselt fellépőruhája és a homlokára helyezett bindi kiváltotta a haragjukat. A bindi a hinduizmus egyik ősi hagyománya és vallási jelentőséggel bír, nem nézték jó szemmel, hogy koncertkiegészítőként viselte anélkül, hogy bármit jelentene számára, így bocsánatkérésre utasították az énekesnőt.

A fiatal tinicsillag nemrég ünnepelte a 21. születésnapját egy különleges, cigánytémájú partival. „A lányokon cuki, kis szoknyák lesznek nagyon édi topokkal és gyűrűkkel.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek