Starity

Az Emmy-jelölés megríkatta a színésznőt

2013. július 29. 07:07   |   Szerző: buff

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Emilia Clarke, a Trónok harca színésznője elárulta, hogy mikor értesült az Emmy – Legjobb drámai mellékszereplő jelöléséről, sírva fakadt.

hirdetés
Az Emmy-jelölés megríkatta a színésznőt

A színésznő – aki Daenerys Targaryent játssza a Trónok harca című sorozatban – megosztotta az Entertainment Weeklyvel, hogy teljesen váratlanul érte a jelölése.

„Ez valóban a legfurcsább dolog. A riasztó a hotelszobámban hajnali 6 körül elkezdett szólni, egész biztosan nem állítottam be jól. Határozottan. Szóval teljesen bedühödtem, bedobtam minden tudásom, ami az elektromos készülékeket illeti, csakhogy megtaláljam a zaj forrását és ki tudjam kapcsolni. Aztán megpillantottam a mobilomat, és az első, ami eszembe jutott, hogy: ’Úristen! Remélem, jelölték a sorozatot.’ Épp egy álmatlan éjszakán voltam túl, végig azért imádkoztam, hogy Dan (Weiss) és David (Benioff) jelölést kapjanak az írói munkájukért. Mert úgy gondolom, hogy nagyon megérdemelnék. Szóval pár hívásba beletelt, mire végre értesültem a jelölésről a sajtósomtól. És akkor elkezdtem sírni. Ez így túl sok volt már nekem” – emlékezett vissza a színésznő.

Majd hozzátette, milyen mélyen megérintette, hogy elismerik a teljesítményét. „Számomra ezzel a jelöléssel pont került az i-re. Hihetetlen. Annyira boldog vagyok! Ezt mind az HBO-nak köszönhetem, olyan sokkal tartozom nekik. Már annak is örülök, hogy a show ilyen sikeres lett. Ez egyszerűen csodálatos.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek