Starity

One Direction: az új album már majdnem kész

2013. július 29. 12:12   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction tagjainak turné közben is maradt ideje arra, hogy új dalokat szerezzenek – a vadonatúj albumukra jó pár dalt megírtak már.

hirdetés
One Direction: az új album már majdnem kész

Ahogy már beszámoltunk róla, decemberben várható az új One Directio-album, így rengeteget kell dolgozniuk, hiszen közel a határidő, de aggodalomra semmi ok: az album nagyrészt már megvan. Louis nemrég beszélt az új albumról, Harry pedig megemlítette, hogy az emberek, mennyire elfogultak velük.

„Az utolsó albumunkon összesen három dalt írtunk, (Take Me Home) de a mostanival már máshogy lesz. Liam és én rengeteg időt töltöttünk a dalok megírásával. Érdekes lesz hallgatni a kritikákat, az emberek mindig kritizálnak” – mondta Louis.

„Mindenki alkothat saját véleményt, de a One Directiont olyan könnyen elítélik és utálják” – fűzte hozzá Harry.

A McFly tagjai nemrég meglátogatták a srácokat és segítettek dalokat írni – az album címét még homály fedi, de Dougie Poynter elárulta, Niall erősen befolyásolja majd a címet. „Jelenleg még nincs címe, de Niall-lel írtunk dalokat és kapott pár ihletett” – árulta el Dougie.

Talán a következő album nagyszerű lehetőség lesz arra, hogy Miley Cyrus megismerje az öt fiú zenéjét, hiszen nemrég elmondta: annak ellenére, hogy egyszer egy Harry Styles-kartonbabát ölelgetett, egy dalt sem tudna említeni tőlük.

Mikor megkérdezték tőle, hogy szereti-e a sokak által istenített fiú bandát, ő így felelt: „Hát, meg ne kérdezd, egyetlen daluk címét se, vagy valami mást, mert nem tudok róluk semmit. Viszont azt tudom, hogy hogyan néznek ki.”

A Heat World újság riportere megkérdezte a We Can't Stop énekesnőjét, hogy találkozott-e már a fiúkkal, de ő nem tudott egyenes választ adni. „Talán Harryvel már találkoztam a színfalak mögött, vagy mégsem, én már nem tudom. De azt tudom, hogy a húgom rendkívülien izgatott volt. Nagyon nem ismerem őket, nem tudom, hogy ez jó-e vagy sem” – válaszolt Cyrus

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek