Starity

Cameron Diaz szemet vetett Pattinsonra?

2013. július 29. 08:08   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cameron Diaz szemet vetett Robert Pattinsonra, s csak a kedvéért elfogadta az egyik partimeghívást.

hirdetés
Cameron Diaz szemet vetett Pattinsonra?

Cameron Diaz színésznő állítólag dögösnek találja Robert Pattinsont. Sőt azt csicsergik a madarak, hogy azért fogadott el egy meghívást, hogy láthassa élőben is kiszemeltjét. Cameron elárulta, hogy nagyon dögösnek találja Robot és szívesen bepróbálkozna nála. Az, hogy az Alkonyat sztárja csak 27 éves egyáltalán nem zavarja.

A 40 éves színésznő még nem dolgozott együtt Kristen Stewart exével, de régebben jóban voltak, ezt egy forrás is megerősítette. „Régebben ismerte őt, de úgy döntött, hogy inkább nem mászik rá, amíg Kristen Stewarttal alkot egy párt.”

Diaz a fiatal Reese Witherspoon színésznőtől kapott egy meghívót egy borkóstolóra, s miután megtudta, hogy Robert is részt vesz a partin, eldöntötte, elfogadja a meghívást. Reese négy napig látja vendégül az otthonában a vendégeket – így a 40 éves színésznőnek lesz pár napja ahhoz, hogy kellőképp összemelegedjen Roberttel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek