Starity

Ximena Navarrete: „Február óta nem láttam a családom”

2013. július 29. 14:02   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori szépségkirálynő már hónapok óta nem látta a családját. Egy kis időre vissza szeretne vonulni és a következő heteit pihenéssel akarja tölteni.

hirdetés
Ximena Navarrete: „Február óta nem láttam a családom”

Már hónapok óta nem látta családját az egykori Miss Universe, Ximena Navarrete, így nagyon szeretne végre szeretteivel tölteni egy kis időt. A sorozatának munkálatai hamarosan befejeződnek Mexikóban, így a modellnek alkalma lesz pihenni.

„Február óta nem tudtam találkozni a családommal. Egy kis szünetet szeretnék, hogy pihenni, nyaralni tudjak, egy hónapot a tengerparton akarok tölteni velük” – nyilatkozta a 2010-es Miss Universe győztese a People magazinnak.

Ximena elmesélte, hogy nagyon élvezte a munkát William Levyvel, és tetszik neki a színészek világa. Izgalmas volt számára más bőrébe bújni, és rengeteg kedves embert megismerhetett. Hozzátette azt is, hogy szerette a karaktereket, amiket játszott, de nem tudja, lesz-e még lehetősége telenovellában szerepelni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek