Starity

Megjelent a We Can't Stop pikánsabb változata

2013. július 29. 20:08   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő beváltotta ígéretét és közzétette a még őrültebb rendezői változatot is.

hirdetés
Megjelent a We Can't Stop pikánsabb változata

Miley Cyrus nemrég a Promiflash.de honlapján nyilatkozott és megígérte rajongóinak, hogyha a We Can't Stop eléri a 100 milliós nézettséget a YouTube-on, akkor bemutatja a még vadabb rendezői változatot is.

"Amikor elérjük a 100 milliós nézettséget [a YouTube-on], akkor megpróbálunk kiadni egy speciális változatot – nem tudom, láttátok-e a videót, de eléggé őrült, szóval egy még őrültebb rendezői változatról van szó... szeretem, ha a videóimban van egyfajta szexisség, de nem akartam, hogy az egész olyan legyen. Azt akartam, hogy merész legyen” – nyilatkozta Miley.

A 100 milliós nézettség a napokban meglett, ezzel rekordot döntött, így az egykori Hannah Montana is beváltotta ígéretét és közétette a merészebb rendezői változatot. Sokak szerint nem mutat többet, mint az eredeti, másoknál viszont még jobban kiverte a biztosítékot. Nektek melyik jön be?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek