Starity

Új videoklippel jelentkezik a Manic Street Preachers

2013. július 30. 09:09   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A walesi rockbanda még július elején mutatta be a hamarosan megjelenő, új albumuk címadó dalát videoklip formájában, most pedig újabb rövidfilmmel jelentkeztek.

hirdetés
Új videoklippel jelentkezik a Manic Street Preachers

A Manic Street Preachers ezúttal a Show Me The Wonder című vadonatúj dalához forgatott klipet, amely szintén megtalálható lesz a szeptember 16-án megjelenő Rewind The Film című albumukon. Maga a kislemez nyolc nappal korábban kerül piacra.

2010-ben adtak ki utoljára nagylemezt, most azonban hatalmas erőbedobással dolgoznak a rajongók meghódításán.

A klipet egy brit szórakozóhelyen rögzítették, ahol egy vegyes összetételű közönség előtt adnak koncertet. Szemmel láthatóan a fiatalabb és az idősebb korosztály is egyaránt élvezi az előadást, amelynek képei mellett egy románc kialakulását is figyelemmel követhetjük.

A zenészek ezúttal viccesre vették a megjelenésüket, különösen a dobos, Sean Moore, aki a banda húszéves pályafutása alatt csupán egyszer viselt bajuszt – mintha a hetvenes évekből léptek volna elő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek