Starity

Októberben érkezik Katy Perry új albuma

2013. július 30. 11:11   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő nem hétköznapi módon juttatta rajongói tudomására negyedik stúdióalbuma címét és megjelenési dátumát, hiszen ritkán esik meg, hogy egy kamion viszi az örömhírt szerte Los Angelesben.

hirdetés
Októberben érkezik Katy Perry új albuma

Katy Perry már három albumot tudhat maga mögött, a Katy Hudsont, a One of the Boyst és a Teenage Dreamet, most pedig kész újult erővel bedobni magát ismét a zeneiparba. Korábban már tudhattuk, hogy erre az évre tervezi visszatérését, ám egy lehetséges kislemezről, illetve az albumról nem esett szó. Most azonban megtörte a csendet és egy sejtelmes Twitte-üzenettel buzdította rajongóit, hogy keressék meg a teherautót, amelynek oldalán megtudhatnak néhány dolgot az új albumról.

„Találjátok meg a #PRISM kamiont, készítsetek képet és én retweetellek titeket. Ne aggódjatok, Los Angeles csak az első megálló a térképen.”

Később legjobb barátja és stylistja, Johnny Wujek közzétett egy képet az Instagramon, alá pedig ezeket a szavakat írta: „Wahoo. A barátom bejelentette új albumát.”

Katy Perry negyedik stúdióalbuma tehát a Prism címet kapta, és október 22-én kerül a boltok polcaira. Az első kislemezről egyelőre nincs információ, de már biztos nem kell rá sokat várni, tekintve, hogy mostanában nagyon is elkényezteti rajongóit.

Harmadik parfümje, a Killer Queen augusztusban kerül piacra, a Hupikék törpikék 2. része, melyben Törpillának kölcsönzi hangját, július 28-a óta hódítja a mozivásznakat Amerika-szerte. Hozzánk csak augusztus 1-jén érkezik, a készítők pedig abszolút szórakozást ígérnek az egész családnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek