Starity

Lucy Hale és Darren Criss lesznek a Teen Choice Awards házigazdái

2013. július 30. 12:12   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars gyönyörű színésznője és a Glee sztárja fogják lebonyolítani az idei díjátadót.

hirdetés
Lucy Hale és Darren Criss lesznek a Teen Choice Awards házigazdái

Augusztus 11-én, vasárnap kerül megrendezésre Los Angelesben, a Gibson Amphitheatre-ben a 2013-as Teen Choice Awards, melynek jelöltjeit már májusban nyilvánosságra hozták, azonban egészen a díjátadó előtti napig, vagyis augusztus 10-ig lehet szavazni a kedvencekre a hivatalos oldalon.

Most viszont sok-sok találgatás után végre lehullott a lepel azon két személy kilétéről, akik idén megkapták a megtisztelő feladatot, hogy műsorvezetőkként vehessenek részt a gálán. Ők pedig nem mások, mint a Pretty Little Liarsből ismert Lucy Hale és a Glee sármos színésze, Darren Criss. A bájos színésznő Twitteren újságolta el a nagy hírt a tegnapi nap folyamán és azóta már rengeteg oldal is lehozta azt.

A díjátadót a Fox fogja élőben közvetíteni és olyan bandák szórakoztatják majd a közönséget, mint a Paramore, akik először fognak fellépni a TCA-n és nagysikerű Still Into You című dalukat fogják előadni, vagy éppen a One Direction, akik abban a megtiszteltető feladatban részesültek, hogy megnyithatják a showt Best Song Ever című dalukkal. De fel fog tűnni még az est folyamán Liam Hemsworth, Logan Lerman, Lily Collins, Alexandra Daddario, Brandon T. Jackson, Chloe Moretz, Erin Andrews, Skylar Astin, Abigail Breslin, az Emblem3, Max Greenfield, Simon Helberg, Demi Lovato, Bridgit Mendler, Hailee Steinfeld, Bella Thorne, a The Wanted, Russell Westbrook, Rebel Wilson és Tyler Posey is, akik nagy valószínűséggel a díjátadók szerepét töltik majd be.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek