Starity

Angelina Jolie Hollywood legjobban fizetett színésznője

2013. július 30. 16:04   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ebben az évben Angelina Jolie nyerte el a Hollywood legjobban fizetett színésznője címet, miután az elmúlt tizenkét hónapban 21 és fél millió fontot keresett. Ez 8 és fél millió fonttal több, mint tavaly.

hirdetés
Angelina Jolie Hollywood legjobban fizetett színésznője

Annak ellenére, hogy a színésznő 2010 óta nem szerepelt a filmvásznon – akkor Johnny Depp társaságában játszott a The Tourist című filmben –, egész jól keres!

Angelina írta és rendezte a boszniai háborúról szóló és a kritikusok által nagyon dicsért A vér és méz földjén című filmet, valamint a főszerepet alakította a Disney által készített Maleficent című filmben (amelyért tízmillió font ütötte a markát).

A második helyen Az éhezők viadalának sztárja, a 22 éves Jennifer Lawrence végzett, aki fiatal kora ellenére ebben az évben – a jókora bevétel és hatalmas népszerűség mellett – még egy Oscar-díjat is bezsebelhetett a Napos oldal című film főszerepéért.

Kristen Stewart, az Alkonyat-filmek csillaga lett a harmadik a legjobban fizetett színésznők listáján, mivel az elmúlt egy év alatt 14,4 millió fontot keresett. Tavaly még ő volt az első helyezett – akkor 23 millió font került a bankszámlájára.

Az első tíz helyezett (az összeg angol fontban értendő):

  1. Angelina Jolie – £21,5 millió
  2. Jennifer Lawrence – £17 millió
  3. Kristen Stewart – £14,4 millió
  4. Jennifer Aniston – £13 millió
  5. Emma Stone – £10,4 millió
  6. Charlize Theron – £9,8 millió
  7. Sandra Bullock – £9,1 millió
  8. Natalie Portman – £9,1 millió
  9. Mila Kunis – £7,2 millió
  10. Julia Roberts – £7,2 millió

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek