Starity

Megszületett Evan Rachel Wood kisfia

2013. július 30. 15:03   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színészházaspár, Evan Rachel Wood és Jamie Bell még januárban jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják.

hirdetés
Megszületett Evan Rachel Wood kisfia

A 27 éves Bell, aki 2000-ben a balett-táncos Billy Elliot történetével tört be a filmsztárok világába, még tavaly vette feleségül a 25 éves színésznőt. 2005-ben kezdtek el randevúzni, majd egy évvel később szakítottak. Amikor ismét összejöttek, rájöttek, hogy ők ketten valóban egy párt alkotnak, idén pedig azt is bejelentették, gyermeket várnak.

A baba nemét nem szerették volna elárulni, de erre nem is kell tovább várni, hiszen a színésznő életet adott első gyermekének, aki kisfiú lett.

„Fiú!! A nap dala: Beautiful Boy #johnlennon” – csiripelte Wood hétfőn, ám azon kívül, hogy mindketten egészségesek és jól vannak, más nem derült ki.

Bell ezt írta: „Wow! Micsoda nap. Evan, te vagy az én harcosom! Még mindig meg tudsz lepni. Köszönöm, hogy világra hoztad a fiunkat, olyan természetesen és békésen. Megcsináltad!”

Bell nemrégiben azt is megerősítette, hogy még ebben az évben szerepelni fog a következő Tintin-filmben, Snowpiercer szerepében – Octavia Spencer, Chris Evans és Tilda Swinton oldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek