Starity

Megjelent a Magna Cum Laude legújabb klipje

2013. augusztus 02. 13:01   |   Szerző: ildicii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mező Misi és csapata a napokban mutatta be a Köszönet című dalukhoz készített videóklipet, mely a zenekar történetét foglalja össze.

hirdetés
Megjelent a Magna Cum Laude legújabb klipje
Fotó: Facebook

A Magna Cum Laude a Facebookon tette közzé legújabb klipjét, melyet a jól ismert Indián rendezett. A videó a csapat múltját, jelenét és jövőjét mutatja be igen érdekes formában.

Megjelennek a srácok jövőbeli énjei, akiket jól ismert magyar színészek játszanak. A frontember, Mező Misi szerepét Nyári Oszkár kapta, a két gitárost Csuja Imre és Borbiczky Ferenc játssza el, míg Kilián Imit Bicskey Lukács jeleníti meg. Van némi hasonlóság a felek között, ezt bárki beláthatja, de kétségtelenül a legjobb választás Bicskey Lukács szerepeltetése volt.

A dalt a rádiók már több hete játszották, ezért a közönségnek nem volt ismeretlen, ráadásul Misiék már koncertjeiken is előadták. A klipből részleteket is láthatott már a nagyközönség, de most lássuk teljes egészében a videót!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek