Starity

Szeptemberben érkezik The Wanted új albuma

2013. július 31. 17:05   |   Szerző: NaomiCsiki

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kisebb kihagyás után újra stúdióba vonult a The Wanted és a hírek szerint már nem kell sokat várni az új korong megjelenéséig.

hirdetés
Szeptemberben érkezik The Wanted új albuma

A népszerű fiúbanda két albumot tudhat maga mögött, a The Wantedot és a Battlegroundot, és nemrég újult erővel ismét stúdióba vonultak. Már tavasszal elkezdték a munkálatokat, de sajnos áprilisban félbe kellett hagyniuk Nathan hangszálműtéte miatt. Az operáció sikeres volt, de Nathan hónapokig nem énekelhetett, ezért még tovább csúsztak a munkálatok.

A múlt hónapban ismét nekiállhattak az album készítésének, és nemrég a hivatalos Facebook-oldalukon közölték a nagy hírt a rajongókkal. A harmadik stúdióalbum a World of Mouth nevet kapta, és várhatóan szeptember 16-án fog megjelenni.

Eközben a megjelenő album második kislemezéből, a We Own The Nightból is kaphattunk ízelítőt, aminek a teljes változata augusztus 11-én lát napvilágot. Az első kislemez, a Walks Like Rihanna videoklipje hamarosan túlszárnyalja a 11 milliót.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek