Starity

Bulizással indították a nyári szünetet a Jóban Rosszban sztárjai

2013. július 31. 19:07   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Június 28-án elbúcsúzott a Jóban rosszban a TV2 nézőitől, ugyanis pihenni mentek a szereplők. A nyári szünidő kezdetét persze bulizással kell kezdeni, így összegyűltek a színészek és a stábtagok.

hirdetés
Bulizással indították a nyári szünetet a Jóban Rosszban sztárjai

A Jóban rosszban négy hétre távozott a képernyőtől, és ezt meg is ünnepelték a szokásos év végi bulival. A sorozat színészei és munkatársai a stúdió udvarán gyűltek össze, hogy kiengedjék a gőzt. Volt is mit kiereszteni, hiszen heti hat napot forgattak, hogy minél izgalmasabb epizódokkal foglalják le a nézőket.

A bulin többek között ott volt Szabó Zsófi, Timon Barna, Cseke Katinka, Braghini Rozina, Gesztesi Máté és Baronits Gábor is, hogy lezárják a 2012/13-as évadot. Természetesen volt mit megbeszélniük a stábtagoknak, és előkerült néhány finom ital is.

A sorozat Pongrácz Pétere, Gazdag Tibor még énekelt is a családias hangulatú partin.

Az utóbbi idők egyik legjobb bulija volt. Őrületes hangulatban telt az este, amit Gazdag Tibiék zenekara csak tovább fokozott, ez a rockos vonal hozzám különösen közel áll. Most pedig belevetem magam a nyaralásba. Biztosan megyek néhány motoros túrára, de a Balaton sem maradhat ki, hiszen nekem az a Riviéra” – nyilatkozta Tóth Roland, a sorozat Bandija.

A partin sokan gratuláltak Gesztesi Máté eljegyzésének, aki egyébként állítása szerint munkamániás, ezért hiányozni fog neki a mindennapos forgatás, és téma volt Seres Dani sérülése is. A színész hat lépcsőfokot zuhant, ráesett a vállára, így lapockatörést és vállszalagszakadást szenvedett, ám mégis jól érezte magát az estén.

A színészek kivetítőn megnézhették az ez évi bakikat, amiken jókat nevettek. Ezeken a felvételeken például Száraz Dénes az ajtónak csapódik, Tóth Roland a földön fetrengve röhög Cseke Katinkán, de volt, hogy egy be nem zárt ajtó szúrta el a forgatást a Halász családban.

„Már nagyon ránk fért egy kis lazítás, hiszen mindannyian elfáradtunk. Az évadzáró buli mindig tökéletes alakalom arra, hogy kieresszük a gőzt, és munkán kívül is időt szakítsunk egymásra a kollégákkal” – fűzte hozzá Juhász Adrienn.


Fotók: Facebook/Jóban rosszban

A sorozat augusztus 26-án tér vissza a TV2 képernyőjére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek