Starity

Sarah Michelle Gellar vállalná a Buffy-filmet

2013. augusztus 01. 19:07   |   Szerző: buff

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő az E! Online-nak mesélt arról, hogy bár nem sok esélye van, hogy készítsenek Joss Whedon kultikus sorozatából egy filmet, ő leszerződne, ha a forgatókönyvet jónak találná.

hirdetés
Sarah Michelle Gellar vállalná a Buffy-filmet

Mikor a film valószínűségéről faggatták így válaszolt: „Joss és én mindig erről beszélgetünk. De az a helyzet Buffyval, hogy volt már egy Buffy-film és nem működött. Mármint úgy értem, annyi mérföldön kell átkelnünk, ha egy TV-show-n alapuló filmet akarunk csinálni. És épp azért, mert a történet jobban működik, ha több időnk van kifejteni. Ha megfelelő lenne a sztori, megcsinálnánk. ”

A Buffy, a vámpírok réme eredetileg elsőként a nagyképernyőkön debütált még Kirsty Swanson főszereplésével, mellette pedig olyan híres színészek asszisztáltak, mint Luke Perry és Donald Sutherland, de a film így is nagy bukás volt.

Ezek után 1997 és 2003 között futott a nagy sikerű sorozat, amely saját spin-offot is kapott David Boreanaz Angel nevű karaktere köré építve. Ma már bátran állíthatjuk, hogy igazi kultuszsorozatról beszélünk. Bár érdekes, hogy Sarah miért gondolhatta meg magát, mivel az ő döntése alapján szűnt meg a sorozat hét évad után, és visszautasított minden lehetőséget ezek után, hogy a Buffy testvérsorozatába, az Angelbe visszatérjen az utolsó szezonra búcsúzóul. Ezek után a színésznő mindent megtett, hogy kitörjön az őt híressé tett szerepéből, több-kevesebb sikerrel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek