Starity

Hannah Murray: „Nem szeretem, ha felismernek”

2013. augusztus 01. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hannah Murray 2007-ben lett ismert, amikor megkapta Cassie szerepét a Skinsben. Most, hogy ismét szerepelt a sorozatban, karakteréről beszélt, és a hírnévről.

hirdetés
Hannah Murray: „Nem szeretem, ha felismernek”

A Skins sorozat hetedik évadjába néhány régi szereplőt visszahoztak, és mindegyikükkel egy epizódot leforgattak, amiben megtudhattuk, mi történt velük pár év alatt. Az egyik szereplő Hannah Murray volt, aki Cassie Ainsworht, az anorexiás, ám nagyon boldog lányt alakította két évadon keresztül.

„Amikor megjelent a sorozat, máshogy kezdtem öltözködni. Amikor a saját ruháidat veszed fel egy sorozatban, azok már nem a Te ruháid, hanem egybeolvadnak a karaktereddel! Ezért nem tudtam többé a saját ruháimat felvenni, amiket a sorozatban is viseltem!”

Hannah elmondta, hogy Cassie felnőtt az elmúlt öt évben, minden tekintetben hatalmas változásokon ment keresztül. Például az órát, amit a lány a bokáján hordott, mára elhagyta.

Továbbá arról is beszélt, hogy kicsit nehezen viseli a hírnévvel járó dolgokat, például, amikor megismerik őt, bárhol is jár.

„Nehezen viselem, amikor felismernek! Nagyon szégyenlős vagyok, és nehéz kapcsolatba lépnem idegenekkel! Ha egy idegen odajön hozzám az utcán, rendkívül furcsának találom. Nem igazán tudok mit mondani olyankor!"

Hannah egyébként a negyedik helyet érdemelte ki azon a listán, amit egy újság indított, ugyanis kíváncsiak voltak rá, kiket szeretnének visszahozni a Skinsbe a rajongók.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek