Starity

Feloszlik az Adelaine

2013. augusztus 01. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő a Facebookon jelentette be a szomorú hírt: négy év után szétválnak útjaik.

hirdetés
Feloszlik az Adelaine
Fotó: Kimberly Scott

Két stúdióalbum, négy év, öt jó barát, egy zenekar – az Adelaine egyszerű garázszenekarból indulva tornászta fel magát négy év alatt a zenei listák csúcsára. A tagok kapcsolata egyszerű szimpátiából barátsággá alakult, mígnem egy család lettek.

Idén, április 30-án jelent meg legújabb korongjuk, a Currents, amelyről a Bad Blood és a Square One érte el a legjobb eredményeket az iTunes listáin. Kisebb turnéra indultak az Egyesült Államokban, Arkansasban, Nashville-ben és a floridai Jacksonville-ben is felléptek május elején. Egy hónappal később, június 14-én jelentette be Donny, hogy ő és Zach kilépnek a zenekarból, mivel új lehetőségeket szeretnének kipróbálni. Akkor a zenekar leszögezte, továbbra is folytatják a munkát, sőt, Stormy értesített minket, hogy új, akusztikus anyagon dolgoznak.

Ennek ellenére néhány perce bejelentették, hogy négy hosszú év után szétválnak útjaik. Továbbra is barátok maradnak, de úgy vélték, a legjobb, amit tehetnek, hogy külön utakon folytatják ezentúl.

„Szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki követett minket ezen az utazáson, aki segített nekünk eljutni oda, ahol vagyunk. Kérlek, emlékezzetek ránk gondolataitokban és imáitokban, amint új kalandokat fedezünk majd fel. Köszönettel, Stormy.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek