Starity

Justin Bieber a nadrágjába dugta egy rajongó mobilját

2013. augusztus 02. 20:08   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber koncertjein mindennapos dolog, hogy a hatalmas seregnyi tinilány sikoltozik és mindenféle dolgokat felhajingál a színpadra. Így történt ez Newarkban, New Jersey államban is.

hirdetés
Justin Bieber a nadrágjába dugta egy rajongó mobilját

Ezúttal azonban a 19 éves kanadai sztárnál kicsit elszakadt a cérna.

„Kérlek titeket, ne dobáljatok fel semmit a színpadra, és köszönöm” – kérte többször is a közönségét, miután a szereplés közben kisebb-nagyobb tárgyak hullottak a lába elé. Ez a felhívás azonban csak olaj volt a tűzre, mert még több holmi érkezett, akadt, amelyik magát az énekest találta el, aki megismételte a kérést, hogy hagyják abba a hajingálást.

Hirtelen valaki egy mobiltelefont dobott a színpadra, mire Bieber felvette és a nadrágjába dugta – ez még nagyobb sikoltozást és lelkesedést váltott ki a nőnemű rajongótáborból.

Az énekes nevetett, majd kivette a telefont és a közönség közé dobta – még utoljára megkérte a rajongókat, hogy tényleg ne dobáljanak fel semmit, majd folytatta a másfél órás koncertet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek