Starity

Telenovellasztárok, akik szépségkirálynők voltak III.

2013. augusztus 16. 11:11   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk harmadik részében ismét bemutatunk öt telenovellasztárt, akikek egykor szépségversenyen ismertek meg az emberek.

hirdetés
Telenovellasztárok, akik szépségkirálynők voltak III.

Cikkünkben ismét olvashatsz öt olyan sztárról, akiknek évekkel ezelőtt korona került a fejükre, nemzetközi, illetve országos szépségkirálynő-választáson. Napjainkban viszont már színésznőkét tevékenykednek, és számos telenovellában mutatták meg színésznői tehetségüket.

Yadhira Carrillo

A Rubí, az albűvölő szörnyetegből ismert Yadhira 1994-ben nyerte meg a Nuestra Belleza Aguascalientes regionális szépségversenyt, így indulhatott a Nuestra Belleza México országos versenyen mely végén a második helyezett lett.

Első szerepét 1996-ban kapta a Canción de amor című sorozatban, 2004-ben főszerepet kapott a Amarte es mi pecado című telenovellában, ahol Sergio Sendel oldalán játszhatott. Utolsó telenovellája a Palabra de mujer.

Karina Mora

Karina 1998-ban jelentkezett a Señorita México nevű szépségversenyre, mely végén az ő fejére került a korona, ebben az évben Miss International szépségversenyen képviselte országát, mely végén a korona a panamai versenyzőre, Lía Borrerora került. Karina a középdöntőbe sem került be.

2002-ben debütált színésznőkét a Las vías del amor című sorozatban. Magyarországon olyan telenovellákból ismerhetjük mint a Marina, az Elisa nyomában vagy a Csoda Manhattanben.

Valerie Domínguez

Valerie 2005-ben nyerte el a Miss Universe Colombia címet, majd 2006-ban utazott ki a nemzetközi versenyre, mely döntőjére július 23-án került sor Los Angelesben. A versenyen bekerült a legszebb tíz közé, a korona Zuleyka Rivera fejére került.

Valerie már 2006-ban megkapta első szerepét a Hasta que la plata nos separe című sorozatban, ezután minden évben kapott és szerepet sorozatban vagy mozifilmben. Magyarországon a 2010-es A férfiak a szőkéket szeretik című sorozatból ismerhetjük. 2013-as sorozata a La Clinica címet viseli.

Greidys Gil

A kubai szépség fejére 2009-ben került korona a Nuestra Belleza Latina 2009 szépségversenyen, később a People en Espanol magazin beválaszotta az ötven legszebb latin-amerikai híresség közé.

Greidys 2010-ben debültált színésznőként az Eva Luna című sorozatban, melyben Claudia Jiménezt alakította, majd szerepelt a Corazón Valiente azaz a Több, mint testőrben is, ahol Tamarát személyesítette meg. Utolsó projektje a Rosario címet viseli, melyben Silviát alakítja.

Ximena Navarrete

Ximena 2009. július 16-án megnyerte a Nuestra Belleza Jalisco szépségversenyt, majd később az országos Nuestra Belleza México versenyen is az ő fejére került a korona. Ezt követően ő képviselte országát a nemzetközi Miss Universe versenyen, ahol 2010. augusztus 23-án Stefanía Fernández az ő fejére tette a koronát.

2013-ban kapta meg első szerepét a La Tempestad című sorozatban, melyben ő játszotta a főszereplőt William Levy mellett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek