Starity

Augusztusban jelenik meg Britney új albuma

2013. augusztus 03. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Huszadikán érkezik a legújabb korong, The Essential Britney Spears címmel kerül a boltokba.

hirdetés
Augusztusban jelenik meg Britney új albuma

Britney Spears hónapok óta oszt meg kisebb részleteket legújabb albumáról, s végre elárulta a megjelenés dátumát és az album címét – azonban ez nem a legújabb stúdióalbuma lesz, amire a rajongók évek óta várnak, hanem egy új besztof lemez, amelyen a legnagyobb slágerei kapnak helyet, néhány remixszel kiegészítve.

Az énekesnő már több hasonló koronggal rendelkezik: a Greatest Hits: My Prerogative az In the Zone albumot követte, majd egy kislemezekből álló album is megjelent 2009-ben The Singles Collection néven. Ugyan a nyolcadik stúdióalbumára várni kell még, a The Essential Britney Spears augusztus 20-án kerül a boltokba, exkluzívan a Walmart üzleteiben lesz kapható.

A Greatest Hits-lemez első korongján a régebbi számok kapnak helyet, míg a másodikon olyan slágerek szerepelnek, mint a Womanizer, a Circus, az If U Seek Amy, a 3, a Hold It Against me, a Criminal és az I Wanna Go.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek