Starity

Fény derült Vanessa és Ashley titkos projektjére

2013. augusztus 04. 08:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az előzetes hírekkel ellentétben nem egy közös filmről van szó, hanem a szőkeség legújabb showjáról.

hirdetés
Fény derült Vanessa és Ashley titkos projektjére
Fotó: Sara Jaye Weiss

Június 26. óta lázban égnek a Vanessa Hudgens és Ashley Tisdale-rajongók, ugyanis ekkor röppent fel a hír, miszerint a High School Musical-filmek sztárjai újra közös projekten dolgoznak. Sokak rögtön a Disney nagysikerű musicaljének folytatására gondoltak, vagy pedig egy vadonatúj filmre, de nekik most részben csalódniuk kell, ugyanis egyik tippjük sem jött be.

A 28 éves szőkeség a tegnapi nap folyamán rántotta le a leplet kettejük közös dobásáról, ami nem más, mint az E!-n induló talkshow, az Inner Circle, melynek producere maga Ashley és Jessica Rhoades. A műsor első része augusztus 8-án, csütörtökön fog adásba kerülni és az első vendég nem túl meglepő módon az egyik legjobb barátnő, Vanessa lesz, akivel sok-sok érdekes dologról beszélnek majd, miközben bejárják Los Angelest. Szóba kerül például az első csók és Ashley arról is megkérdezi majd Nessát, hogy milyen volt James Francóval csókolózni a Spring Breakers forgatásán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek