Starity

Fényderült a 12. Doktor kilétére

2013. augusztus 08. 16:04   |   Szerző: Timicsy008

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

BBC egy különkiadásba összefoglalta a 11. Doktor, Matt Smith legjobb pillanatait és bemutatta a 12. Doktort is.

hirdetés
Fényderült a 12. Doktor kilétére

Itthoni idő szerint este nyolc órakor került képernyőre, élő adásban a BBC csatornán a Ki, vagy Doki? különkiadása, ahol összefoglalták Matt Smith, a 11. Doktor legjobb pillanatait, Zoe Ball vezetésével.

Mint ugyebár az köztudott, ötven év alatt eddig tizenegy regenerálódásnak lehettünk szemtanúi és most három kemény év után Matt Smith is távozik a sorozatból az 50. évfordulót követően, a karácsonyi epizódban, búcsút kell vennünk a csokornyakkendős, rongyos doktorunktól.

Mikor Matt bejelentette távozását a sorozatból, a rajongói körökben rögtön elindult a találgatás a 12. Doktorról. Sokan megemlítették, hogy az is elképzelhető, hogy végre nem férfi, hanem nőnemű lesz a Doktor. Ez a pletyka sokakat megrendített az Egyesült Királyságban, a sorozat otthonában és egyaránt az államokban is, ahol az angol remekmű kezd egyre népszerűbb lenni. Voltak olyan találgatások is, hogy Rupert Grint vagy Harry Styles lesz a kék fülke, vagyis a TARDIS legújabb tulajdonosa, de Steven Moffat azt állította, hogy szeretné, ha a 12. Doktor teljesen különbözne Matt Smith-től.

Kevesebb, mint félórás várakozás után végül megtudhattuk az új Doktor kilétét, de előtte még halhattunk egy interjút a 11. Doktorral és Steven Moffattal is. Azonban ezután végre elérkezett az idő a legújabb Doktor bejelentésére. Az angol fogadóirodák élén Peter Capaldi végzett és be is igazolódott az állításuk, ugyanis az 55 éves színész fogja átvenni a kék fülke kulcsait és a szónikus csavarhúzót. Ez nagy változást jelent az utóbbi két fiatal Doktor után, de Peter-nek már visszamenőleg is volt pár része a Ki vagy, Doki? sorozatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek