Starity

Hayley Williams kiparodizálta Justint és Selenát

2013. augusztus 06. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Augusztus 2-án Curitibában lépett fel a Paramore, ahol a That's What You Get alatt Hayley Selena Gomez és Justin Bieber bőrébe bújt.

hirdetés
Hayley Williams kiparodizálta Justint és Selenát

Sokat hallat mostanában magáról Hayley Williams, akinél nemrég telt be a pohár, és kifejtette véleményét a mai fiatalságról. Később az énekesnő bebizonyította, hogy az ijesztő példa ellenére igenis vannak még nagylelkű és jó emberek, majd megajándékozta egyik rajongóját, pár napja pedig arra tanította meg fanatikusait, hogy álljanak ki magukért – még olyanokkal szemben is, akik tőlük sokkal erősebbek.

Curitibában lépett fel néhány napja a sokatmondó dalszövegeiről is híres banda, mikor a That's What You Get című szám alatt Hayley váratlanul Selena Gomez bőrébe bújt, és cicababaként kezdett el mozogni a színpadon, pár másodperc elteltével pedig Justin Biebert kezdte el kiparodizálni.


Az ominózus jelenet 1:35-nél kezdődik.

A Paramore nemrég a rajongók kérdéseire válaszolt, ahol az interjú során szintén szóba került Justin, mikor megkérdezték a banda véleményét néhány mesefigurával kapcsolatban.

Taylor York, az együttes gitárosa megemlítette, hogy Aladdint mindig is csodálta, mert irigykedett a szőnyegére, mire Hayley hozzátette, hogy volt egy majma is – akárcsak Justinnak egykoron. Taylor annyival reagálta le az egészet, hogy „inkább ne is beszéljünk róla”.

Érdekesség, hogy a That's What You Get című dalt Selena legjobb barátnőjével, Taylor Swifttel is előadta egyszer Hball, akit egyébként rengeteg támadás ér mostanában szókimondó viselkedése miatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek